Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kad Perkahwinan Simple Yusry KRU Dan Lisa Surihani


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Pasangan Yusry KRU dan Lisa Surihani bakal melangsungkan perkahwinan mereka pada 26 Februari 2012 ini. Jom kita tgk gambar kad kahwin mereka…sgt simple..tapi dari dalam la..yg belah luar x sure lak cemana rupanya…

sumber  gambar : 2dayblogger

simple kan? kdg2 org biasa pun sanggup byr cost yg tinggi utk buat kad kahwin yang cantik, kononnya sebagai kenangan kan sekali seumur hidup…x pe lah kalau mampu..hehe

ps : kad kahwin ibu dan abah Mifzal dulu pun simple gak..hehe

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. brutal berkata:

    ada aku kesah?

  2. hatiputera berkata:

    very simple wedding card but nice,,,
    Jom baca entri di blog hatiputera : Live Streaming FA Cup 28 Jan 2012 | Liverpool vs Manchester UnitedMy Profile

  3. kimmie berkata:

    a’a simple, takpe yg penting maksud tu sampai…:)
    Jom baca entri di blog kimmie : BBQ sempena cuti Tahun Baru CinaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge