Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Akhirnya, Ia Kembali Kepada Ibu!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

blackberry torch

Gambar : calar balar dah screennya..huhu

setelah hampir setahun berpisah..akhirnya BlackBerry Torch ini kembali kepada ibu…ingat x dulu ibu pernah bercerita yang handphone ni sebenarnya telah diberikan pada adik ibu, ije..bukan ibu yg memintanya balik..mungkin rezeki bersama phone ni masih ada.. 🙂

kisahnya begini..seperti juga ibu pernah cerita dalam entry ini, ibu dah bagi torch dengan wildfire ni kepada adik2 ibu iaitu ije dan lenda..kemudian si lenda ni plak tukar dengan ije..lenda amik torch…ije amik wildfire..lepas tuh..dah ada torch…lenda pulak kurang ariff menggunakannya..so tukar plak dengan wave 3 kepunyaan ibu..hehe…leh faham x? hehe ibu baca, ibu lak yg pening…hehe..x pe lah..kita org adik beradik mmg mcm ni, suka tukar2 handphone..hehe

ps : welcome back torch…laju je td g kedai maxis utk langgan BIS..huhu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Bumilangkawi berkata:

    dh jodoh x kemana..hehe

  2. Mama Murai berkata:

    dah jodoh Blackberry tu dengan ibu, nak buat macam mana 🙂 Lepas nie bolehlah BBM balik. Oh ye BB ada apps for blogspot tak?
    Jom baca entri di blog Mama Murai : Cara mendapatkan traffikMy Profile

  3. puanbee berkata:

    heheh suka tukar2 ek , macam bee lak tk suka share benda yg susah bee nak dpt .kedekut sikit..
    Jom baca entri di blog puanbee : Upcoming Blogger Of The Year – Jom UndiMy Profile

  4. Faiz Ezra berkata:

    blognya beautiful sangat….
    Jom baca entri di blog Faiz Ezra : Jalan Panjang Menuju BaitullahMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge