Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jom Belajar Alif Ba Ta Bersama Mifzal Arsyad – Jangan Lupa Vote Tau!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Dah lama nak upload video mifzal hafal alif ba ta ni…tp x reti plak nak upload guna wordpress ni…asyik2 kuar link je..huhu..last upload kat you tube…hehe..

tujuan lain nak upload video ni plak sbb nak join DiGi WWWOW Award. so kat sini, ibu nak mintak jasa baik kengkawan utk votekan video Mifzal Arsyad ni ya….kualiti video mmg kurang sbb amik nga hp je..tp sentimental value dia pada ibu sgt bernilai…alhamdulillah..dalam umur Mifzal Arsyad masuk 3 tahun, dia dah leh hafal Alif Ba Ta dan juga kenal huruf hijaiyah ni…

pada yang sudi..kengkawan leh la VOTE video ni di LINK INI

cara nak vote sgt lah senang :-

1) Klik link di atas
2) login dgn facebook or register if x de akaun facebook
3) masuk huruf pada imej tertera dan
4) tekan button VOTE


ok..sebelum vote..kita ber’alif ba ta’ dengan Mifzal Arsyad dulu…

thanks ya semua.. 🙂

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge