Jadual Pembayaran Gaji 2014 & Bonus Kakitangan Awam 2013


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Wah..tak lama lagi dah nak masuk tahun 2014. Untuk kakitangan awam, pasti tercari-cari jadual gaji untuk tahun 2014. Penting untuk tahu tarikh pembayaran gaji setiap bulan kerana bagi ibu ini akan memudahkan ibu untuk membuat perancangan pengurusan kewangan pada setiap bulan nanti.

Di sini ibu kongsi tarikh-tarikh pembayaran gaji bagi kakitangan awam Persekutuan bagi tahun 2014 untuk rujukan bersama πŸ™‚

jadual pembayaran gaji kakitangan awam 2014

Tarikh Gaji Kakitangan Awam 2013

Untuk makluman juga, tarikh bayaran bagi imbuhan tahunan atau bonus kakitangan awam Β tahun 2013 adalah pada 2 Januari 2014.Β 

tarikh bayaran bonus kakitangan awam 2013

Bayaran Bonus Kakitangan Awam Tahun 2013

ps : Tapak tangan kanan dah rasa gatal ni. Sengih lebar πŸ˜€

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. Maziah berkata:

    Terima kasih atas perkongsian.. tarikh2 mcm ni mmg penting utk yg merancang kewangan..lagi2 yang dak kwen. mcm2 nak kena fikir..Jangan terlalu boros dan mengambil langkah utk mencari pendapatan sampingan..small thing with a big impact..
    Jom baca entri di blog Maziah : Keistimewaan dan Faedah Mendaftar Keahlian ShakleeMy Profile

  2. Rina berkata:

    Kalau saya gajinya di awal bulan jadi kalau pas akhir bulan sering kehabisan tu kalau lagi boros2nya belanja … πŸ˜€
    Nice share πŸ™‚
    Jom baca entri di blog Rina : Create CSS3 Animation Webpage Using Animation And Transform EffectsMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge