Huhu..Ibu Besar!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ok…itu ayat sopan Mifzal Arsyad…ayat yg agak x sopan pulak ialah “Ibu Gemuk”…huhu..pandainya dia ejek ibu ya…!!!..ini perbualan semalam ibu ngan anak bujang ibu tuh…

situasi ketika ibu, abah & Mifzal Arsyad menonton Little Einsteins,

Mifzal Arsyad : “hmmm..comelnya” (sambil peluk ibu)

Ibu : “oh ya ke..ibu comel ya adik? ke adik comel?” ( ibu dah terperasan sekejap)

Mifzal Arsyad : “Adik comel…ibu besar”

Di kala itu, abah gelak dengan kuatnya…huhu

Abah : ” Ibu besar dik? ke ibu gemuk?”

Mifzal Arsyad : ” ibu gemuk” (sambil gelak-gelak..tunjuk kat ibu)

so…moral of the story…”Ibu…kurus2 kan lah badan tuh!!”

huhu..huhu..ada x anak2 korang (pada ibu2 yg berbadan comel cam ibu ni) usik korang cam ni…huhu..mana budak Mifzal Arsyad ni belajar..selalunya budak2 baya2 ni mmg ikhlas ckp kan..huhu..ckp apa yg dia nmpak…tp ibu tetap nak mengatakan abah mifzal yg ajar la tuh..huhu..still x nak terima kenyataan tuh…w/pun kenyataannya mmg ibu besar..haha…

ok..x mau bubuh gambar ibu…maluuuuuuuuuuu…ibu besar!!!…haha

– Ibu Mifzal Arsyad –

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. yen berkata:

    motivasi utk mommy utk slim down la tu.pandai mifzal pakat ngan ddy kenakan mommy dia..hehehe

  2. Yan berkata:

    hehehe… memang jujur kata-kata mifzal itu ye ibu… takpe lah itu maknanya dia pandai guna adjective…huhu

    • Ibu Mifzal Arsyad berkata:

      haha..mmg tersangat jujur yan..adus..aku kena kurus jugak ni..best cam kau body maintain je..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge