Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hobi Lama


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


lama dah ibu tidak berjinak-jinak dengan hobi lama ibu ni…ibu seolah lupa terus..bertahun dah ibu tinggalkan terus hobi lama ibu ni..sejak ibu bergelar seorang isteri…nak tahu apa hobi lama ibu tu?
.
.
.
.
.
.
:: ini la hobi lama ibu..membaca novel ::

entah mcm mana tah..ibu boleh terjebak balik dengan hobi lama ni..tetiba je beli novel setelah sekian lama x membeli or even pinjam novel org lain untuk dibaca..sblm ni ibu rs mcm x punya waktu je nak bersenang lenang membaca novel..waktu sangat terhad…huhu

bila statr baca novel yg baru ibu beli pagi tadi ni..terasa mcm nak stick kembali pada hobi ni pulak la..nampak gayanya kena banyak beli novel la pas ni..

ps : teringat ibu di zaman remaja dulu..kenapa ibu sangat suka membaca novel? sbb ibu suka berangan…hehe..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. fazilzura berkata:

    haku nye hobi tu mmg wajib haku tingal beb .. aritu saje try balik.. emmm sume keje x jalan .. sib baik aku stil ingt akil x makan ..wakakakakak mmg ralit dok baca…
    selagi x abis baco mmg x sah .. aritu baca 400 ms.. aku abis kan 3 mlm jek..

  2. kakngah berkata:

    aku skrg ni pun terjebak ngn ketagihan membaca serta memborong novel secara on9. bila dah adap tu.. jgn berani sesape nk kacau.. selagi tak hbs.. selagi tu xpuas hati. ada 1 mlm tu… aku xtido dek ghirah nk tua ending dia. tp, novel tu mmg tebal giler seribu lebih mukasurat.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge