Hilang Sedikit Resah Ibu!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


huhu..sudah tengahari..baru la sempat nak jenguk blog…..sungguh sejak akhir2 ni agak bizi la..mood malas pun banyak..

seminggu ni mmg ibu diserang perasaan yg x menentu..perasaan tertunggu-tunggu…apa yg ibu tunggu…ibu belum dpt nak cerita lebih lanjut lg..seblm apa yg ibu tunggu itu sudah ada didepan mata….korang leh agak eh apa dia?

ingat x entry Tak Sabarnya : Bulan Ogos Datang Lagi!! ada gak yang meneka2 apa yang sedang ibu tunggu….bab kata Bed..ibu tunggu birthday ibu….benarlah..mmg minggu depan 10 Ogos adalah birthday ibu yang ke-31..huhu udah tua….sehari sebelum puasa tuh mmg kena makan puas2 la..ni..hehe

tp bukan hanya birhtday sahaja yg ibu tunggu…ada lg satu yg buat ibu tertunggu2 ni..boleh la dikatakan hadiah birthday kepada ibu…hadiah yg ibu buat ibu resah jer ni selagi x dapat ni..hehe..poyo kan ibu ni..mcm la besar sgt hadiahnya kan…


hehe..leh kata hadiah ke bila ibu dah tau hadiah tu hadiah apa? boleh la..abah ckp hadiah dr nya…hehe terima kasih abah…tapi hadiah ni mmg buat ibu tertunggu2 tau..huhu..lambatnya..

hadiah ni mmg ibu akan dapat lambat sket..bukan pad harijadi ibu tuh..tp x kisah la..2-3 minggu ni mmg buat hati ibu resah jer…cuma skang dah leh tarik nafas lega sket n resah pun dah kurang dah sket…korang bayangkan la..2-3 hari ni..ibu kat opis..x buat keje pun..hehe..resah punya pasal….teruk jugak resah ibu ni eh…huhu…

kenapa ibu still berteka-teki ttg apa yg buat ibu tertunggu selain birthday ibu tuh…ya la..selagi x ada depan mata..selagi x dpt rasa..selaki x dpt lihat…or whatever yg leh gambarkannya..selagi tu la ibu segan nak bagitau…hehe…hope penantian ibu x lama n ibu dpt kongsi kegembiraan ibu tuh…(sebesar or sekecil mana..or semahal or semurah mana hadiah tu..ibu x kisah…..cuma pada ibu..itu la impian yang ibu nanti2kan..)

korang nak tau apa dia? sabar eh!!…(hehe..sendiri pun x sabar ni)

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


9 Responses

  1. suhida berkata:

    slm ainey,
    agaknya hadiah apa ye.tak sbr na tau ni. 🙂
    jemput join GA aku ye.

  2. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @mamashasha

    hehe…sabar bed..w/pun ak sendiri pun rs x sabar…nnt aku cerita..bila dah dapat…hhuhu..x sabarnya aku ni..

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @ibu WaWa

    nnt tiba masa sy bgtau..tp hadiah nya biasa2 je..hehe

  4. mamashasha berkata:

    aduhai ainey asyik bikin suspen je….ni yang buat aku nak selak entry lama kau ni ! hehe

  5. ibu WaWa berkata:

    apa hadiahnya???

    tak sabar nak tengok…

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @fazilzura

    hehe…aci je..huhu..dah makin tua dah ni…thanks eh..

    adalah hadiahnya..hehe

  7. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @nome

    hehe..nak ckp pun segan ni…hadiahnya adalah antara wishlist ainey tahun ni..

    thanks nome..

  8. fazilzura berkata:

    hAPYY BESDy tu 'kak' Ainey .. heheh aci dak ?

    semoga pjg umur , murh rezeki …

    * hadiah pe yg special tu ?

  9. nome berkata:

    adiah apa la tu ek? jeng3x…adakah keta? umah? atau sesuatu dari abah mifzal? best2…nak ucapkan epi besday in advance to u ainey…semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge