Hati Yang Kau Sakiti – Rossa


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

jom layan lagu…best la plak melodi nya..

Hati Yang Kau Sakiti – Rossa

Lirik :-

jangan pernah katakan bahwa
cintamu hanya untukku
karna kini kau telah membaginya
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
* maafkan bila memang kini
harus kutinggalkan dirimu
karna hatiku selalu kau lukai

** tak ada lagi yang bisa ku lakukan tanpamu
ku hanya bisa mengatakan apa yang ku rasa

reff:
ku menangis membayangkan
betapa kejamnya dirimu atas diriku
kau duakan cinta ini
kau pergi bersamanya

ku menangis melepaskan
kepergian dirimu dari sisi hidupku
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti

repeat *, **
repeat reff

ku menangis
harus slalu kau tahu
aku lah hati yang telah kau sakiti

Video :-

juga leh download kat SINI

ps :-
Ibu dan keluarga dah selamat sampai ke kampung halaman ibu, thanks pada kengkawan yg sudi doakan keselamatan ibu di dalam perjalanan pergi dan balik nnt..alhamdulillah, perjalanan kami pd 9hb 6 lancar w/pun mifzal x berapa sihat..mifzal muntah2 dan sakit perut…sian anak ibu..seharian x mau minum susu..nasib baik skang dah ok..seronok di kampung n ibu pun x dapat nak update sgt blog sbb broadband celcom ni sgt la lembap..ni pun jenuh menunggu nak loading…hehe..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. fazilzura berkata:

    aku sgt2 suke dgn ROSSA>.
    kalau ado anak pempuan hope rupe cm dia.. ehheh ok dak ?
    muke dia cute bangat ..

    pehtu lagu2 dia sume aku sukeeeeeee

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge