Gunung Lang @ Ipoh


Ibu x sure tempat ni terkenal atau x..yg pasti ibu br tahu ttg kewujudan Gunung Lang ni..so kami sefamily in law berkunjung ke Gunung Lang ni pada 24/9/2009 yang lepas..citer dah lama dah..br berkesempatan upload gmbr hr ni..ok..jom la layan gmbrnya…

















Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. kakngah berkata:

    cantiknya view..
    gunung lang ni kat mana???
    blh msk dlm kalender cuti2 mesia bln dpn nih!

  2. suhida berkata:

    ha ah,mcm best je tempat tu.tak nah dgr pun psl gunung lang ni.maybe baru lagi kot bukak utk public.tp mmg lawa.

  3. Bed berkata:

    amboi makan angin naik bot lagi…bestnye aku pun baru tau wujud nye gunung lang tuh…

  4. fazilzura berkata:

    WAHHHHHHHHHHHHHHHH besh nye jalan2

  5. alyyani berkata:

    tak penah dgr jugak tmpt ni. tp nmpk bersih je. sekeluarga bercuti di hari raya ek. mesti happeing bila dpt jalan ramai2 kan?

  6. KasiH berkata:

    Menarik gak eh tempatnya…sejuk je mata memandang..

  7. ~chekuna~ berkata:

    wah pergi bercuti ker…
    seronoknya pi ramai2..meriah gitu..
    cantiknya pemandangan ciptaan Ilahi…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge