Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gatal-gatal Mata or Sakit Mata?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

rsnya..dah 3-4 hari ibu mengalami sakit mata ni..cuma yg peliknya..sakit mata tu belah malam je..ibu balik keje..dlm pas maghrib..ibu mula rs mata ibu ni gatal2..bila dah gatal tu tau la kan..sure tenyeh2 kan..dah tenyeh tuh..mata pun merah cam  saga dah..hehe..memula gatal..pas tu dah tenyeh tu rs cam masuk habuk plak..untuk legakannya..ibu just pakai eyesmo je..x sempat nak gi check doctor lg…pastu ibu tido..bila bangun pagi esoknya..mata dah ok sampai la petang..masuk malam balik..jd lg gatal2 mata tuh..

tp semlm..ibu ingat dah ok tau..sbb x de plak rs gatal2 mata ni..tp pagi td bangun..rs la plak..ni duk tenyeh2 la ni..gatal…huhu..nak kena ke klinik gak ni..huhu

:: adeh ::

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    zura —> wsslm..ko pun ada kena ya..tp yg aku ni aku rs bukan sakit mata la..sbb sekejap je gatalnya..pas tu ok..pastu esok dia jd balik..pas tu ok..cam tu la..putarannya..huhu..tp permata hijrah tu pun leh tahan regenya ya..

    adi-safuan —> tu la..pelik kan..sy ni minggu dah banyak malam dah kena..sblm ni x pulak..huhu..

    bed –> tu la..aku pun rs bukan sait mata ni..tp just gatal mata je..huhu

  2. mamashasha berkata:

    kadang tu tak sakit mata tapi bila gatal kita tenyeh tu yang jadi merah..aku baru kena hari rabu….seksa nye…

  3. Aidi-Safuan berkata:

    sama la. malam2 sebelum tidor je mesti mata rasa pedih. pastu mesti garu sampai merah. aneh2~

  4. fazilzura berkata:

    salam ,

    beb , aku pun ado kene last week .. aritu sini ado yg sakit mato , tp dia pakai sepc itam .. tp mato aku smcm jek .. dok genyeh2.. tp 3 hari turut2 aku titik ubt mato permata hijrah tu , beru lerrr terang bijik mato .. now dh ok

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge