Filem Ombak Rindu – Sipnosis Dan Trailer

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

teruja x tgk trailer Filem Ombak Rindu lakonan Aaron Aziz, Maya Karin, Lisa Surihani dam lain2?

wah ibu sgt teruja bila baca berita Filem Ombak Rindu adaptasi daripada karya Fauziah Ashari akan ke pawagan pada 1 Disember 2011 nanti..

Sinopsis Filem Ombak Rindu

Izzah (Maya Karin), gadis yatim piatu yang kematian ibu dan ayah akibat kemalangan jalan raya. Justeru itu, ayah saudaranya, Taha, mengambil tugas memelihara Izzah. Pada masa sama, Pak Cik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual Izzah kepada seorang tauke kelab malam. Di situlah dia berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz (Aaron Aziz). Hariz sanggup ‘membeli’ Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan mahu membawa dia keluar dari neraka jahanam itu. Atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah, tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan. Kehadiran Mila Amylia (Lisa Surihani), anak Tan Sri Rashdan, model dan pelakon terkenal akhirnya menggugat kebahagiaan Izzah dan Hariz. Apakah mereka bermadu?

sumber : Gua.Com.my, Nurizspace.com, Buahmulut.com
 
 
ps : hoho..mmg x sabar nak tgk..apakah sehebat novel Ombak Rindu? ibu mmg peminat novel n novel ombak rindu antara novel yg ibu suka baca.
 

 930 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*