Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fantaghiro – The Cave Of The Golden Rose Kembali!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

korang ingat x lg citer The Cave Of The Golden Rose? ala citer Fantaghiro nga Ramouldo n Tarabas…hoho..dulu seingat ibu zaman ibu sekolah lg citer ni ditayangkan..mmg ikuti la citer ni…lama dan kan..dah berpuluh tahun..hehe time ibu anak dara lg mmg minat nga citer ni..

td masa tgk timeline kat twitter…ibu x tau pun citer The Cave & The Golden Rose ni ditayangkan semula di TV9 kul 10.00 mlm…alahai..terlepas plak..x pe..next week kena tunggu awal2 ni..hehe..

Ibu minat watak Ramouldo..tp ramai yg minat watak Tarabas kan..

ps : korang layan x citer ni?

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. MAYA berkata:

    CERITA FANTAGHORO MEMANG BEST

  2. yo berkata:

    memang..budak laki2 pun tgk citer ni jgk…termasuk la aku…

  3. juanita berkata:

    layans masa keciks dolu.
    Sbb hero dia emseemmm bangatttt
    Jom baca entri di blog juanita : Khas Buat Orang JohorMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge