Cuti Hari Ini : Mifzal Arsyad Deman


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

kalau ikut esok baru ibu start cuti…tp terpaksa ibu cuti hari ni…n ganti balik esok…lgpun x jadi nak ke Johor awal..

buah hati kesayangan ibu demam..smlm lg badan dah dedar…masa ibu on e way nak balik sungkai dari MAHA 2010 di serdang nun..abah mifzal dah bgtau badan mifzal dah panas..so ibu suh abah bg ubat demam spare yg ada dlm peti ais.. dak mifzal ni pulak sgt la susah nak makan ubat…kena pujuk betul2 br buleh..kalau x mmg kena paksa la..

pagi ni jamah badan nya..masih panas lg…x buleh jd ni..kena bawak pi klinik gak pg ni..susah hati bila anak x sihat…

doakan mifzal lekas sembuh ya…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


2 Responses

  1. SyUhAdA berkata:

    ala..
    kcian kat mifzal..
    smoga dia cpt smbuh ye..aminn~

  2. kakngah berkata:

    kontrol suhu badan mifzal yer.. jgn bg naik melampau.. semoga cpt sembuh.. demam nak besar tu kot…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge