Ceramah Ustaz Azhar Idrus Di Dataran Shah Alam 31.12.2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

alhamdulillah..pg ni ibu berkesempatan untuk mendengar ceramah atau soal jawab agama bersama Ustaz Azhar  Idrus yang diadakan sempena countdown 2012 di Dataran Shah Alam.

Ibu x dapat la pergi ke sana, al maklumlah jauh..adik ibu yg kat Shah Alam tu sure pergi kan…hehe…mujur jugak ada internet ni..leh la cari info mengenainya..

dapat link download audio program Ceramah Ustaz Azhar Idrus Di Dataran Shah Alam 31.12.2011 dari facebook.  sapa yg nak dengar leh la download link..ibu share kan..

Ceramah Ustaz Azhar Idrus Di Dataran Shah Alam 31.12.2011

ia adalah dlm format mp3, masih mencari dalam format video tp belum jumpa..

Update: Ceramah Ustaz Azhar Idrus dlm format video

sumber : youtube

 

ps : bila Ustaz Azhar Idris nak mai ceramah kat Sungkai lak ya.. 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. Cik Rose Cute berkata:

    datang follow sini…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge