Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cepatnya Masa Berlalu!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sedar x sedar dah nak berakhir exam week untuk semester ini..rsnya baru je start exam hari tu..hari dah 4 papers dah..tinggal 1 paper je lagi pada esok hari..hope dapat jawab nga cemerlang..

Ibu sebenarnya dah x sabar sgt nak balik jumpa Mifzal Arsyad ni..dah rindu sangat..ya lah dah 4 malam x tidur berpeluk dengannya..huhu ibu rindu sgt..nak peluk, nak cium Mifzal Arsyad abah mifzal pun windu gak..hehe

Tenghari tadi call Abah Mifzal..n bercakap dengan Mifzal Arsyad..

Ibu : adik duk buat apa?
Mifzal Arsyad : tengok tv..ibu balik bila?
Ibu : esok ibu balik
Mifzal Arsyad : ibu, beli hadiah!
Ibu : adik nak hadiah apa?
Mifzal : ball

Hehe..adik..adik..x abih2 nak bola..minat betul dia nga bola..kat umah dh belambak ball dia..

Sungguh..ibu rindu si comel ini…

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. yen berkata:

    cute mifzal..dah pandai minta Ibu belikan hadiah..hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge