Cepatnya Masa Berlalu!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sedar x sedar dah nak berakhir exam week untuk semester ini..rsnya baru je start exam hari tu..hari dah 4 papers dah..tinggal 1 paper je lagi pada esok hari..hope dapat jawab nga cemerlang..

Ibu sebenarnya dah x sabar sgt nak balik jumpa Mifzal Arsyad ni..dah rindu sangat..ya lah dah 4 malam x tidur berpeluk dengannya..huhu ibu rindu sgt..nak peluk, nak cium Mifzal Arsyad abah mifzal pun windu gak..hehe

Tenghari tadi call Abah Mifzal..n bercakap dengan Mifzal Arsyad..

Ibu : adik duk buat apa?
Mifzal Arsyad : tengok tv..ibu balik bila?
Ibu : esok ibu balik
Mifzal Arsyad : ibu, beli hadiah!
Ibu : adik nak hadiah apa?
Mifzal : ball

Hehe..adik..adik..x abih2 nak bola..minat betul dia nga bola..kat umah dh belambak ball dia..

Sungguh..ibu rindu si comel ini…

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.

 735 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*