Bila Exam Dah Habis?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu sebenarnya mmg malas nak update blog kebelakang..antara sbbnya..PC ibu rosak..even leh update guna BB je tp x syok sbb ibu x leh nak edit pic nak bubuh watermark..nak rotate gmbr pun x leh..huhu..pastu sbb2 lain ibu sibuk dengan exam..selain itu mmg mood tgh MALAS..tp sayang plak kalu x update blog sbb BE Nuffnang tengah masyuk ni..ada 4 BE skang tgh running..syg tul sbb visitor sgt2 x byk..huhu..oppss..rs dh lama x wat entry pasal BE nih..alhamdulillah…lately dpt byk BE even jrg update blog..TQ Nuffnang..

Orait..orait..citer pasal tajuk lak..ibu baru je abih exam smlm..selepas 5 hari berhempas pulas berperang di dalam Exam Hall..hari ni ibu dh buleh relax..relax utk 2 bulan sblm Sem 2 bermula bulan Julai nnt..sekejap je rs..dah abih Sem 1..hope result exam ibu memberangsang…1 subjek alhamdulillah dah confirm lulus..sbb dapat carry mark lebih 50 markah..huhu skang ni Universiti lain pun dah cam UIA kan..mark nak lulus tinggi..huhu..ibu ingat 40 markah dh lulus ruper tahun lepas..skim permarkahan sudah tukar la….1 subjek lg, ibu perlukan 4 markah je lg nak lulus..hope dpt la..sbb mmg ibu x confident la jwb final subjek tuh..huhu..takut.. 3 subjek lg x tau carry mark..hehe..dah tanya tp lecturer x bgtau pun..x pe la..harap2 ibu dpt lulus dengan jayanya..fobia la kalu x lulus ni..dah la skang nak bayar yuran kena kuar duit sendiri..huhu..kengkawan, doakan ibu lulus dgn cemerlang ya..haish..rs x sabar plak nak tau result ni..hehe..

Ok..bila exam dah abis..ibu duk pikir2 apa aktiviti ibu nak buat..konon nak isi masa lapang la..haha ingat belajar full time ke? Mcm la byk ms sgt..hehe..so bila pikir2 ibu rs nak abih masa nga baca novel la..oh ya..ibu mmg kaki novel tp dah lama dah x melayan minat ni..utk mulakan semula hobi ibu ni..kita start baca novel ni dulu, DOKTOR CINTA, karya Dyadilla..baca sinopsis mcm best je..hehe..jom kita!!!

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge