Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Berkenannya : Samsung Galaxy SII Warna Pink!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

waduh..waduh…ibu sgt berkenan dengan smartphone Samsung Galaxy SII yg berwarna pink…sgt comel…baru je di launched kat Korea Selatan…huhu bila la plak nak sampai kat Malaysia ni..

kalau ikut hati mmg dah sangat boring dah guna phone HC Wildfire ni..berat semacam je..bukan berat kg tp berat application dia kot..nak kata ibu byk installed x jugak sbb dah banyak dah delete application yg x digunakan..ntah lah..dia nak suh tukar baru kot…tapi belum berkemampuan lg..huhu..tp kalau ada rezeki mmg nak sambar Samsung Galaxy SII

:: boring sudah..huhu ::

ps : kalau dpt free kan best…

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. @hanif : itu la pasal..kalau duit ada mmg lama dah samabar..hehe

  2. Kazen berkata:

    hahaha bestday sy bulan depan…leh laa beli n bg adiah :p

  3. Hanif berkata:

    emmm..memang cukup berkenan tapi duit pul atak berkenan..hehehe

  4. puanbee berkata:

    inilah gadjet idaman saya, join contest denaihati pun nk sambar ini juga ..tp tk dpt kena usaha sendiri lah huhu`

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge