Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. nabilah_2908 berkata:

    spam kan saja email2 mcm ni…next time..email2 ni terus masuk ke dalam ruangan spam..

    sy pun bnyk dpt email2 mcm ni…

    skrg ni lagi best..kita dapat email dari kawan kita…bila kita buka…dlm email tu ada 1 link..link tu bawa kita ke kedai viagra..

    once kita dah click..sec. automatiknya..kita akan hantar email yg sama pada semua alamt email yg ada dlm contact list kita..

    sy dh kena dah…tah apa la kwn2 sy fikir bila dpt email mcm tu dari sy gak nya..huhu…serik..

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    BOLEH PANDANG TAK BOLEH PEGANG

  2. sarah-najwan berkata:

    salam..kita salu trima mcm ni…ada juga style sms..xde keje dorang nih..nak duit mudah aje..

  3. Ibu Fatin berkata:

    biar jadi sampah jer email2 dari penipu tu.

  4. Jieda berkata:

    Selalu juga dapat email macam ni.Buat semak dalam inbox je.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge