Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Baju Merah Untuk Cik Note


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hehe…petang td..masa keluar pi pekan jab..sempat lagi menyambar bajh baru untuk cik note..bukan cik note sblm ni x ada baju tp bajunya berwarna putih..tau lah kan warna putih kalau digunakan oleh org comot mcm ibu ni..mmg akan jd comot cam tuan dia jugak lah..hehe

casing galaxy note

Cantik tak warna merah? Hehe…Biasalah benda baru mmg dibelai dan dimanja la..cuba dan lama nnt..hehe..sure kembali comot..

Ps : murah je rege baju cik note tu.. :p

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


6 Responses

  1. Norizwan berkata:

    cik note dah berbaju yer…:)cantik…sedara saya ramai juga yang berbaju merah, takder warna lain…memang merah paling sesuai….:)

  2. Hafizul berkata:

    Haha. Comel baju untuk cik note. Teringin jugak nak bercinta dengan cik note. Emm…
    Jom baca entri di blog Hafizul : Kelebihan dan Kekurangan Celcom Broadband 1MalaysiaMy Profile

  3. izan ishak berkata:

    suka dgn baju baru ciknote… merah gitu!
    Jom baca entri di blog izan ishak : Lilit Benang Hitam Pada Budak Adalah Amalan Syirik…My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge