No Image

Mood Happy Vs Mood Down

6 Julai 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Ibu sekarang ini ada dua mood. Mood down dengan mood happy. Nak tau? Jom baca. MOOD Pertama – DOWN Semalam ibu cuti, so hari ini

 494 jumlah dibaca

Payment Sent

5 Julai 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi tadi..mood nak berblog mmg x de la..kureng je rs skang ni..ntah napa ntah..mungkin sbb kebizian keje ibu kot..itu hari berkerja la..tp bila hari cuti

 460 jumlah dibaca

Award & Tag Dari Pn.Bed

4 Julai 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera adeh…baru ada kesempatan nak update blog..di kala..keje pejabat yg menimbun..bila hr berkerja..bila bercuti..keje rumah plak menimbun..smlm seharian x dapat berblog sbb ibu ada meeting bersama

 322 jumlah dibaca

Maxis Broadband

29 Jun 2010 Ibu Mifzal 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya ibu dah melanggan maxis broadband..baru je seminggu..hehe…napa eh ibu pakai broadband ni?walhal..takat umah ibu ni hanya dapat GPRS je..x dak 3G…tu la org lain

 593 jumlah dibaca

Header Blog KMA Yang Baru

28 Jun 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterah sungguh..ibu ni bukanlah seorang yg kretip nak edit gambar..tambahan plak tiada la kerajinan…sbb tu header blog ibu ni sgt2 la simple.. rasanya takat ni ada

 401 jumlah dibaca

Selamat Pagi Hari Isnin

28 Jun 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu..hari masuk opis lambat cam biasala….1st thing yg dibuat..onkan pc..seblm buat keje..kena jenguk blog dulu..x lupa tgk nuffnang sekali..hehe.. mood nak mengupdate blog ni ada…tp

 397 jumlah dibaca

Handphone Baru Lagi?

27 Jun 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah..cam best je bunyi tajuk tu kan…mcm la banyak duit ibu nak beli banyak2 hp..n kalau nak tau sejak tahun 2007..ibu dah x pernah lg

 416 jumlah dibaca