Ais Krim Baskin Robbins Percuma Jam 8.00 Malam Ini


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

baskin robbins

Masih dapat ais krim Baskin Robbin percuma walaupun, DLCW tidak dapat menyumbangkan pingat emas untuk negara. Baskin Robbins akan memberikan ais krim secara PERCUMA pada jam 8.00 malam – 10.00 malam ini di semua outletnya.

Bestnya…kalau lah dekat, pasti ibu pun ikut beratur sama…hehe tp rasanya sure tak sanggup nak beratur, mau ramai yang nak ais krim free tu. barisan sure berjela-jela tu. hehe..paling dekat outlet Baskin Robbins ni di Ipoh lah..jauh lah..

ais krim baskin robbins

alahai…tengok gambar ais krim ni di bulan puasa mmg menggugat kesabaran…sabar2.

ps : karang singgah beli ais krim potong je lah..huhu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


11 Responses

  1. Blog Asyraf berkata:

    Terbaik walaupun ditempat saya tiada cawangan BR 🙂 kehkeh.
    Jom baca entri di blog Blog Asyraf : Wordless Wednesday #4 : Promosi Hari Raya Aidilfitri 2012My Profile

  2. Hafizul berkata:

    Ais cream potong pun ok jugak bu…hahaha..memang terliur tgok gambar ais cream ni..sabau jer la..haha
    Jom baca entri di blog Hafizul : Wordless Wednesday #16 – Aku Dapat Belkin PercumaMy Profile

  3. budak felda berkata:

    huh malam kita serbu huhu benda freee
    Jom baca entri di blog budak felda : Olimpik 2012 : Atlet Malaysia LayuMy Profile

  4. puanbee berkata:

    Oh ye ke ? dapat eh hari ni ? malas nak beratur lah walau kat sini ada dekat2 je ..
    Jom baca entri di blog puanbee : Resepi : Puding roti Dan Sos KastardMy Profile

  5. azura berkata:

    emm aku part2 nak berebut dan beratur pjg ni kirim salam je le .. malas
    Jom baca entri di blog azura : WW | BUNGA2 CINTAMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge