Google Page Rank Baru Naik :D


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Baca di blog HatiPutera mengenai blog beliau yang sudah dapat naik Google Page Rank (PR) 2. Terujanya.

Ibu pun nak check juga walaupun tak menaruh harapan tinggi sebab sepanjang menggunakan domain keluarga-mifzal-arsyad.com dua tahun yang lepas tak pernah naik PR. Bukan setakat tak naik, memang tak ada PR pun. Asyik PR 0 je semedang. Lepas tukar kepada domain IbuMifzal.Com ni 2 bulan lepas pun macam dah jemu nak kisah pada page rank bagai.

google page rank

Tapi mujurlah kemas kini Google Page Rank kali ini, IbuMifzal.Com dapat naik ke PR 1. Jadi lah dari tak ada langsung kan.

Baca Lagi



Ketahui Ranking Blog @ Website Anda Dengan Alexa Ranking

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

 korang pasang x ada ranking widget kat blog ibu..ibu saja pasang..saja nak tgk berapa ranking blog ibu ni..haha..alah blog x seberapa ni..mana la nak ranking tinggi2..lain la kalau blog2 lain yg mmg dah femes..kan..

ok..kat sini ibu nak share link widget rank ni..kepada sesiapa yg berminat leh la tepek kat blog memasing..sila la klik link di bawah ni ya..

Rank Widget

kalau nak code alexa ranking widget cam ibu tu..boleh la copy script kat bawah ni


Sila highlight code di bawah & tekan button ctrl + c

rupernya cam ni la