Set Siang & Malam Safi Rania Gold

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Tengahari td, masa ibu masuk opis..ternampak 1 bungkusan pos laju di atas meja kerja ibu..rs excited sbb yg ditunggu dah sampai.. 😀

Ibu dah lama nak try set safi rania gold ni..tapi selalu x jumpa yg 1 set complete..n kebetulan plak ada kawan ibu offer pd ibu 2 set ni dengan harga yg sgt murah..mmg x akan dapat harga tu di pasaran runcit…2 set ni ibu beli x sampai pun RM70 walhal harganya kalu campur dua set ni dah nk dekat RM100 kan..sgt jimat kan..mcm mana harga leh sebegini murah? sebab kawan ibu ni ambik barang ni terus dari kilang n bukan melalui org tengah @ supplier…banyak lagi barang2 keluaran UNZA ni like minyak wangi enchanteur, sabun basuh Nappikleen dll..leh tgk kat website UNZA.

so..apa tunggu lagi…kalau ada yg berminat nak dapatkan set safi ni atau lain2 barangan keluaran UNZA (Malaysia) Sdn.Bhd dengan harga yg murah..boleh la terjah facebook kawan ibu ni.. Tasnim Haikal atau blog Aku Hanya Insan Biasa

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge