Samsung Galaxy Note : Yang Diidam Sudah Dapat :D


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

2-3 hari ni..ibu asyik duk senyum lebar je..al-maklum la..apa yang diidam sudah diperolehi..sukanya..lama dah mengidam..dari mula cik note ni kuar lagi..try join contest denaihati hari tu awal2 dah tau x dapat continue sampai akhirnya..kan best kalau dapat free…hehe

dapat samsung galaxy note

selamat tinggal gak la pada BlackBerry Torch lama yang dah byk berjasa w/pun kdg2 asyik duk rasa sangat menyesal je beli..ibu trade in itu BB Torch..n dapat la Samsung Galaxy Note ni..boleh la cover sket utk bayar cik note tu..tapi bila trade ini BB ni..mmg skang rs akit je hati..sbb apa? sbb masa beli mak kemain mahal..masa ibu beli BB Torch tu rege dlm RM2250 tau..skang bila trade in..dapat RM600 je..itu pun jenuh survey kedai yg tawarkan harga yang paling tinggi n rege Cik Note paling murah..Cik Note tu pun bila survey2..dapat la harga RM1898..trade in BB Torch tu..so just bayar RM1298 je la.boleh la kan dari bayar full..huhu..

ini pun gara2 adik ibu la..si Lenda tu..ibu yang mengidam..alih2 dia dulu yang beli Cik Note ni..mana aci..ibu pun nak jugak..haha..

beli warna putih sbb nakkan kelainan..biasa handphone ibu warna hitam je..kali ni nak warna putih lak..w/pun org cakap warna putih cepat kotor..x de kisah..hehe

ps : pening jugak nga minat yang suka gadget handphone ni…mohon jgn la berkenan kat Samsung Galaxy S3 yang akan kuar x lama lagi ni..huhu



Jom Kongsi!

Related Posts:

266 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


8 Comments

  1. Pingback: Masalah Blog Dah Selesai Ke? | Ibu Mifzal Arsyad™

  2. Pingback: Samsung Galaxy Note 2 Yang Lebih Memukau

    1. Beli sendiri zie..kalu nak tunggu yg free mmg x dpt la sy ni..hr zie dpt masuk final kan contest gadget impian?..x pe nnt dapat la tu..lmbt atau cepat je..

      Ha ah..blog kena hacked..hacker indon yg x de keje..pedajal blog org..menyampah tul..mujur dia x hack semua..just tukar password n index.php file je..so leh diselamatkan..pastu terus wat backup n tukar password yg lg strong..risau..