Cantik Tak Tulisan ABC Budak 4 Tahun?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Semalam…masa ibu balik dari KL, Mifzal Arsyad (boboy) ada tunjukkan tulisan abc nya..itu agaknya aktiviti dia smlm..menulis ABC, dia skang semakin mmg pantang nampak pensel, crayon n kertas..terus mintak nak menulis…setakat ini boboy dah pandai menulis huruf ABC hingga Z dan numbering 1 – 10..cuma huruf ABC tu,,masih ada yang terbalik..hehe kena selalu perbetul..

ps :pas ni nak boleh ajar tulis alif ba ta plak..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


12 Responses

  1. MindaKini berkata:

    Hebat dia boleh baca terbalik
    Jom baca entri di blog MindaKini : Pilihanraya Tiada Di Dalam Politik Islam?My Profile

  2. Hafizul berkata:

    Amiinnn…. Do the best with your son. Hehe.
    Jom baca entri di blog Hafizul : Akhirnya… Inilah Keputusan AkuMy Profile

  3. Hafizul berkata:

    Tulisan bakal seorang doktor. Hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Kelebihan dan Kekurangan Celcom Broadband 1MalaysiaMy Profile

  4. titan berkata:

    cantek lagi tulisan aku. hehe..
    Jom baca entri di blog titan : Edisi Siasat – Buat Duit dengan AdstractMy Profile

  5. akubiomed berkata:

    Eh kenapa huruf ABC terbalik. Ada masalah pakai selipar terbalik juga tak? Kalau ada ia adalah tanda-tanda disleksia.
    Jom baca entri di blog akubiomed : Wordless Wednesday – #Now everyone can flyMy Profile

  6. puanbee berkata:

    Ok le tu .. kena puji biar dia suka ..
    Jom baca entri di blog puanbee : Cerita Daftarkan Anak Tahun 1My Profile

  7. eiela berkata:

    wah,,ok la tuh. selalu budak-budak umur 4 tahun diorang mula belajar menulis saya perhatikan la.
    Jom baca entri di blog eiela : Kebaikan Asid FolicMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge