Juara Komen Ogos 2012 @ IMA™


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kali ini ibu ingin berkongsi backlink dengan kengkawan yang rajin singgah n komen entri di blog Ibu Mifzal Arysad™ ni. Walaupun trafik di blog ini tak banyak sejak tukar domain tapi harap dapat lah membantu menyumbangkan trafik ke blog kengkawan kan. Dan, insya Allah, bermula untuk bulan Ogos dan seterusnya, ibu akan keluarkan entri Juara komen ini secara berkala.

Bagi bulan Ogos 2012, 5 blogger yang rajin komen di blog Ibu Mifzal Arysad™ ialah :-

juara komen ogos

  1. Blog Pondok Kecik
  2. Blog Budak Felda
  3. Blog Jebeng Otai
  4. Blog Asyraf
  5. Blog Puanbee

Terima kasih kepada kengkawan blogger yang rajin komen n terjah entri yang dikeluarkan di blog ini. Bagi 3 blogger teratas, link blog dan ringkasan feed blog akan diletakkan di ruangan Juara Komen Bulanan di sidebar widget  blog Ibu Mifzal Arysad™.

juara komen ogos feed

Dan, kepada kengkawan blogger yang sudi bertukar link blog dengan blog ini, bolehlah tinggalkan komen di mana-mana entri atau pun komen di page Exchange Link.

ps : Sorry la ya..setakat backlink je..x de insentif 🙁



Jom Kongsi!

Related Posts:

547 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


19 Comments