Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 29 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


semalam…bila ibu bukan akaun nuffnang..terkujat ibu….wah..dpt lg BE..alhamdulillah..DiGi bermurah hati kasi lg BE kat blog KMA ni…n 2 BE yg tgh running sblm ini dah selamat dah jd metered earning? berapa dapat? huhu..malu nak habaq..sbb sket ja…ya la..trafik kurang..kurang la earning..rugi kan..dh dpt peluang tp x guna…ntahla..ibu x reti la nak naik kan trafic blog ni..nak blogwalking..sekarang ni mood sgt2 kureng..kdg2 singgah..x tinggal jejak pun..

tp ibu ada gak idea ni nak tarik korang terus melekat kat blog ni..hehe..ibu ingat nak buat giveaway br la..tp giveaway yg dulu..masih berjalan tau KMA’s 3rd Giveaway ..(klik link tuh nak tau lebih lanjut ya)..sapa yg dpt capture no tuh..cepat2 emai kt ibu ya…duit tunai menanti..

orait..citer buffered earning dulu…2-3 hari lepas br dpt BE dr DiGi..n..BE yg terbaru pun dr DiGi gak..

DiGi Postpaid YP iPhone Contest LR

:: klik utk pembesaran ::

seperti biasa..advertiser sgt berminat nga iklan Large Ractangle tu..sampai 3-4 advertiser berkongsi LR pd waktu yg sama…ceman nak solve eh? leh ke letak code iklan LR banyak2 ha?..



Jom Kongsi!

Related Posts:

104 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge