Akhirnya BKX Menjadi Milik Ibu!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hati berbunga riang sbb apa yg dihajati telah pun diperolehi..si hadiah yang ibu tunggu2 n yg ibu duk berteka teki tuh..dah ibu dapat..petang td ibu amik..

Bed…betul lah tekaan kau..hehe..ini la hadiah hari jadi yang aku tunggu2..akhirnya wishlist ku ini telah pun tercapai..

thanks abah..atas hadiah yg sgt2 berharga ini pada ibu..

:: fresh dr kedai – persona elegance je yang termampu.. ::

dalam gembira tu..ada gak rs sedih…sedih sbb kena gak berpisah nga wira lama yg byk sgt berjasa..dulu..ke hulu ke hilir nga keta wira tu…skang terpaksa la cr owner lain sbb dah selamat jual dah..huhu..

:: mujur ada gmbr lama wira ni..masa hantar td..lum sempat amik gambr kenangan..wira tuh dah dibawa ke kedai used car..berdesup je pegi..huhu..x pe la..selamat tinggal ya wira ADU..huhu…sob..sob….

Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
2,276 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


29 Comments

  1. Pingback: Senarai 10 Model Kereta Turun Harga | IbuMifzal.Com

  2. Pingback: Gambar Proton Preve (Proton P3-21A)

  3. Pingback: Gambar Proton Preve (Proton P3-21A) | Keluarga Mifzal Arsyadโ„ข

  4. Ibu Mifzal Arsyad

    @alyyani

    hehe..persona je yg termampu alya..lgpun ainey mmg minat nga persona ni dr design lama lg..cuma tang lmpu yg lama x berkenan..tp bila dah keluar persona elegance ni..cantik plak lampu belakang ia..sbnrnya x rancang nak tukar kereta pun.. tp memandangkan kereta abah mifzal yg ainey duk guna tu dah cam uzur..tu yg trade in tu..leh la wat byr downpayment kereta persona ni..huhu..syg gak ngan wira tuh..huhu

  5. alyyani

    ainey, baru dan nk baca. tgk tajuk dah tau beli kete baru. tahniah! rezeki tuka kete ye this yr. present lak tu. untung ainey. suka gak design pesona baru ni. and pesona antara kete terbaik keluaran protin setakat ni kan? happy for u ๐Ÿ™‚

  6. Ibu Mifzal Arsyad

    @fazilzura

    hehe tu la..mmg menawan..ok je wira SE..aku dulu pun pakai wira sedan..tp dah jual la..huhu..sedih plak teringatkan byk jasa si wira tuh..

    wah..best la pak ajil dh usha2 tu berkerata baru la nnt..hehe..