Akhirnya BKX Menjadi Milik Ibu!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hati berbunga riang sbb apa yg dihajati telah pun diperolehi..si hadiah yang ibu tunggu2 n yg ibu duk berteka teki tuh..dah ibu dapat..petang td ibu amik..

Bed…betul lah tekaan kau..hehe..ini la hadiah hari jadi yang aku tunggu2..akhirnya wishlist ku ini telah pun tercapai..

thanks abah..atas hadiah yg sgt2 berharga ini pada ibu..

:: fresh dr kedai – persona elegance je yang termampu.. ::

dalam gembira tu..ada gak rs sedih…sedih sbb kena gak berpisah nga wira lama yg byk sgt berjasa..dulu..ke hulu ke hilir nga keta wira tu…skang terpaksa la cr owner lain sbb dah selamat jual dah..huhu..

:: mujur ada gmbr lama wira ni..masa hantar td..lum sempat amik gambr kenangan..wira tuh dah dibawa ke kedai used car..berdesup je pegi..huhu..x pe la..selamat tinggal ya wira ADU..huhu…sob..sob….

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


29 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @alyyani

    hehe..persona je yg termampu alya..lgpun ainey mmg minat nga persona ni dr design lama lg..cuma tang lmpu yg lama x berkenan..tp bila dah keluar persona elegance ni..cantik plak lampu belakang ia..sbnrnya x rancang nak tukar kereta pun.. tp memandangkan kereta abah mifzal yg ainey duk guna tu dah cam uzur..tu yg trade in tu..leh la wat byr downpayment kereta persona ni..huhu..syg gak ngan wira tuh..huhu

  2. alyyani berkata:

    ainey, baru dan nk baca. tgk tajuk dah tau beli kete baru. tahniah! rezeki tuka kete ye this yr. present lak tu. untung ainey. suka gak design pesona baru ni. and pesona antara kete terbaik keluaran protin setakat ni kan? happy for u πŸ™‚

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @AieZa

    kah..thanks aiez..tu la rs cam x sabar plak nak balik raya ni…hahaha..poyo plak aku ni..hehe

  4. AieZa berkata:

    wah tahniah ainey dpt present kereta baruu.. bole la bergaya kelik kelate raya nnt wehh.. hahahaha.. best2

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @fazilzura

    hehe tu la..mmg menawan..ok je wira SE..aku dulu pun pakai wira sedan..tp dah jual la..huhu..sedih plak teringatkan byk jasa si wira tuh..

    wah..best la pak ajil dh usha2 tu berkerata baru la nnt..hehe..

  6. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @D'Nur Boutique Online

    alhamdullillah…

  7. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @nome

    haha…mmg tgh berbunga2 la ni hati…org x nh ada keta kn..hehe..mie nk tumpang..buleh jer..tp kena round 1 malaysia dulu la..hehe

  8. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @ayuZack

    leh kira hadiah la ayu..asben tolong bayarkan downpayment..hehe..tp..bulan2 kena la sendiri bayar la..uhuk..

  9. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @BIONIC WOMEN

    hehe..i like too

  10. fazilzura berkata:

    FULAWEI .. bley konvoi dgn aku dh .. ITAM itu MEnawan key ..heheheh tp aku WIRA SE jek ..

    (cik abe ku pun tgh doku usha2 'bf' baru tuk ku)…

  11. D'Nur Boutique Online berkata:

    sungguh bertuah isteri zaman sekarang… disayang suami hehehehe….

  12. nome berkata:

    best3x…mesti ati berbunga2 dpt keta raya…yahoooo!!! leh la mie tumpang naik nnt…ekekee….

  13. ayuZack berkata:

    wahhh~ untung nye puan punya badan yer.. dapat hadiah kete.. syukranΒ²!!

  14. BIONIC WOMEN berkata:

    bestnyer dapat kete baru…..i like.hheehe

  15. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @mamashasha

    hehe..tu la tepat sangkaan ko..gitu la nmpaknya..kereta raya…tu la aku suka design PE ni besar n lampu belakang dia pun ok..x cam yg lama..

  16. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @ardinihumaira

    thanks

  17. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @Ibu Fatin

    hehe.. tu la..rs cam x sabar plak nak raya ni..

  18. mamashasha berkata:

    ainey, betul bagai ku sangka…haha anyway tahniah kete raya lah tahun ni ye….pesona pun not bad ape..besar menawan selesa…

  19. ardinihumaira berkata:

    wahh.. tahniah kak πŸ˜‰

  20. Ibu Fatin berkata:

    wah cun cun
    ada kete raya πŸ™‚

  21. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @mommyYen

    hehe..hitam mmg menawan

  22. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @s h a f i q h a s h i m _____

    hehe..br kuar dr kedai mmg la berkilat…

  23. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    @Izan Ishak

    hehe…sy anggap hadiah la..sbb downpayment asben yg bayarkan…hehe..bulan2 nnt sy la plak..huhu…tu la hitam mmg menawan

  24. mommyYen berkata:

    hitam itu menawan..besnya dpt hadiah..hihi

  25. s h a f i q h a s h i m _____ berkata:

    berkilat kereta πŸ˜€

  26. Izan Ishak berkata:

    waaahhh ainey…bestnya dapat hadiah kereta persona~~ lawa…lawa…hitam itu mmg menawan~~

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge