Ada Peningkatan :)


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah, ada peningkatan prestasi Blog KMA sekarang berbanding 2-3 bulan yg lepas..ok la kan..dari unique visitor x sampai 100 UV sehari but now dah cecah lebih 200 -300 UV sehari..sekali ganda gak la..heheh..mmg ibu gembira n makin buat ibu semangat nak berblog..

sebenarnya ibu boleh dikatakan sedang buat ujikaji…ujikaji apa? ujikaji berblog dengan menggunakan SEO..selama seminggu..resultnya visitors meningkat lebih sekali ganda…

tp ibu sebenarnya pun x berapa paham apa itu SEO @ Search Engine Optomization…hehe termalu plak..dah nak masuk 3 tahun berblog pun still x tau pasai SEO eh…ya la mmg x tahu n dulu mmg x pernah amik tahu pun..huhu..so bila dah tgk blog org lain yg x sampai setahun pun dah famous terpikir gak…even famous tu bukan lah tujuan ibu dalam berblog…tp ibu sgt tertarik cemana blog yg famous2 ni menjana pendapatan dengan hanya berblog je..ya la bab duit sapa x mau kan….kan.. $$$$..ihik..

ibu banyak dapat maklumat n tips pasal SEO ni bila ibu baca blog Pendekar Berkuda. kalau korang berminat nak tahu apa SEO tu..korang leh terjah blog beliau…

ps : makin rajin plak rasa nak update blog..ihik.



Jom Kongsi!

Related Posts:

166 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments