Wordless Wednesday : Bola Kampung 2


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

image

ps : tulisan peminat tegar Bola Kampung

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. Hafizul berkata:

    Hahaha..peminat tegar bola kmpung..tinggi angan2 dan cita-cita tu..haha
    Jom baca entri di blog Hafizul : Kalau Dah Rezeki Tak Kan KemanaMy Profile

  2. ajumohit berkata:

    mcm tulis pakai tangan kiri je 😉
    Jom baca entri di blog ajumohit : WW ~ Goodies Bag Untuk KamuMy Profile

  3. Puan Bardboo berkata:

    berseni betul tulisannya.. =)
    Jom baca entri di blog Puan Bardboo : Pengalaman Pertama Minum Air GulaMy Profile

    • hehe..seni budak kecik…tp terkejut jgk sbnrnya tgk mifzal arsyad leh tulis bola kampung tu…kitaorg x de ajar pun tulis tu..tp sbb duk hari2 dia tgk kartun bola kampung tu..siap hafal dah ejaan..hehe

  4. Jebeng Otai™ berkata:

    ssh gak nk baca tu..hehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge