Wordless Wednesday #16 : Akhirnya 3G+ Di Sungkai


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ps : leh lah online selalu 🙂

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. hatiputera berkata:

    wahh,,dah laju r nie,,,dah boleh update blog tiap-tiap hari
    Jom baca entri di blog hatiputera : Video bunyi aneh dan menakutkan di langit samarahanMy Profile

  2. Mama Murai berkata:

    Sungkai memang takde liputan 3g sebelum ini, dulu masa 1st time melalu-lalangkan jalan kat situ, terkejut beruj juga saya tengok tanda no coverage pada no digi saya.
    Jom baca entri di blog Mama Murai : Give Away berbentuk insentif tunai untuk setiap traffik daripada andaMy Profile

  3. puanbee berkata:

    wah makin laju update lah ye ibu ..

    cantik watermark ibu tu
    Jom baca entri di blog puanbee : Wordless Wednesday : Yanmie & JuanitaMy Profile

  4. zie fauzi berkata:

    syok la tu leh online selalu… hehehe…

    sungkai kat mana?
    Jom baca entri di blog zie fauzi : Walaupun Busuk Tapi Berbaloi-baloiMy Profile

  5. titan berkata:

    err..tak faham..tak faham..
    Jom baca entri di blog titan : Komisen ke 13 dari InnityMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge