Upgraded To Android 4.0.4


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Rs cam lama je x update blog…skang ni mmg blog agak terpinggir…mood malas je ni…

Upgraded to Android 4.0.4

Tp hr ni ada mood nak update….hehe.. excited sbb versi android utk cik note ibu ni dh pun di kemaskini dari android 4.0.3 ke 4.0.4, tp still ice cream sandwich lg…versi jelly bean x tau bila lah..hehe.

Apa beza versi baru nga versi lama? Oleh kerana br je update 2 jam yang lalu menerusi OTA download…so ibu belum berkesempatan lg utk belek2..ada bezanya tp x byk lah kot… Okay..tu je la nak bgtau…hehe

ps : hehe ;p

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


4 Responses

  1. Juan berkata:

    saya ICS pon belum lagi, adehhh
    Jom baca entri di blog Juan : 5 Finalis MasterChef Selebriti Malaysia FinalMy Profile

  2. Hafizul berkata:

    Wahh update henphon ajer…untung cik note tu..haha..ni iphone kan??ke samsung galaxy??ke dua-dua sama??iphone best tak??
    Jom baca entri di blog Hafizul : Pondok Kecil – Angin Nak Pakai Theme Berbayar Pulak DahMy Profile

    • hehe..kalau dh minat..gini la..duk telek hp je..

      ini bukan iphone..ini samsung galaxy note yg dah di upgrade as premium suite. iphone n samsung 2 brand yg berbeza..ciri2 smartphone memasing pun berbeza..sy x pernah guna iphone..so x leh nak bg komen..cuma pendapat peribadi, x berbaloi membeli smartphone yg mahal pada brandnya.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge