Uncle Seekers Disaman!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera



tersenyum sinis ibu bila baca berita terkini ttg uncle seekers di blog Hans…yg sumbernya daripada Utusan Online..

yg mana x berapa sure ttg cerita ini sebelum ini..leh rujuk entry ni Hish Boleh Percaya Ke Ni? : Uncle Seekers Dedahkan…

hmmm.. leh x nak ckp padan muka to uncle seekers tuh…patut la terima balasan sbb membuka aib org…mcm la dia tu bagus sgt kan…!!

ps : pelik cemana mantan permaisuri agong leh suka dia?

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


1 Response

  1. ILA HAFIZ berkata:

    padan muka uncle seekers tu. berlagak.. gila glam. mengaibkan orang

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge