Siaran Langsung Perlawan Akhir Piala Malaysia 2012 : ATM vs Kelantan


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Malam ini akan berlangsungnya perlawanan akhir bolasepak Piala Malaysia 2012 di antara Pasukan ATM menentang Pasukan Kelantan. Siaran langsung perlawanan tersebut boleh diikut di TV1 & Astro Arena tepat jam 8.45 malam ini di Stadium Shah Alam.

live streaming

Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012

Ibu percaya, perlawanan akhirnya tentunya amat dinanti-nantikan bukan sahaja peyokong kedua-dua belah pasukan tetapi peminat sukan bola sepak keseluruhannya. Ibu juga menunggu-nunggu perlawanan ini. Sebagai anak jati Kelantan yang tinggal merantau, sudah tentunya The Red Warriors menjadi pasukan pilihan ibu. Amat teruja sebenarnya. Ibu mendoakan pasukan Kelantan dapat menjuarai Piala Malaysia 2012 selaku juara bertahan sekaligus membolot 3 kejuaraan pada tahun ini termasuk Piala FA 2012 dan Liga Malaysia 2012.

Kepada yang tidak berkesempatan menyaksikan perlawanan ini di Stadium Shah Alam, boleh klik lini di bawah untuk menonton secara online.

Live Streaming TV1

Sila klik INI

 

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge