Seronok Tengok Hoki Di Stadium


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

“Ibu, seronoknya tengok hoki di stadium. boboy nak tengok lagi.” 

Itu ayat anak teruna ibu selepas habis menonton perlawanan hoki Piala Sultan Azlan Shah di Stadium Hoki Sultan Azlan Shah, Ipoh, Perak pada Sabtu (9 Mac 2010) lepas. Perlawanan di antara pasukan Malaysia menentang Korea.

20130309_201639

Bukan anak sahaja yang seronok, ibu dan Abah Mifzal pun turut rasa seronok. Bersemangat masing-masing menyokong pasukan negara. Mujur kemenangan buat Malaysia. Memang pemain-pemain pasukan negara bermain dengan baik. Malaysia mengatasi Korea dengan 3 – 2.

20130309_205050

Dah merancang dah, jika tiada aral, selepas balik dari kelas Ahad ini, ibu mahu menonton perlawanan akhir di stadium. Berharap rezeki pasukan Malaysia mara ke akhir dan menjulang piala tersebut.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


16 Responses

  1. Ummi Hanie berkata:

    minat hoki ek….

    percaya tak.. sy xpernah g stadium tengok games :p

  2. hafizmd berkata:

    terbaik! kalau dah sekali pergi, kenalah pergi lagi..hehe

    habis, final hari tu pergi tak?
    Jom baca entri di blog hafizmd : Mampukah Malaysia Tewaskan Yaman Malam Esok?My Profile

  3. Sara berkata:

    dah besau panjang dia 🙂
    Jom baca entri di blog Sara : Koleksi Lagu Tema Duri Di Hati Azalea Tv3My Profile

  4. WRizuan berkata:

    wah bagus tu secara tdk lansung dia dah tanam nak main hoki tu hehehe
    Jom baca entri di blog WRizuan : Panduan Ajar Anak Gemar Makan SayurMy Profile

  5. ajumohit berkata:

    tak pernah lagi tengok hoki di stadium, bestnya, senyum je mifzal tu ye 😉
    Jom baca entri di blog ajumohit : Huggies Dry Pants : Tukar untuk lebih senang dipakai”My Profile

  6. Hazmin Hamudin berkata:

    Malam ni Malaysia ada bermain.. Mesti ibu tak pergikan. Hehe
    Jom baca entri di blog Hazmin Hamudin : Koleksi Shot GlassMy Profile

  7. Mus berkata:

    tak pernah menyaksikan perlawanan hoki secara live
    Jom baca entri di blog Mus : Gambar Newborn, Nufail Berumur 1 MingguMy Profile

  8. hopefully prestasi baik berterusanlah..

  9. hafiz berkata:

    kalau bawak gi tgk bola lagi seronok hihihi
    Jom baca entri di blog hafiz : Menang hadiah sejak berbloggingMy Profile

  10. Hafizul berkata:

    Emm seronoknya ada peluang tengok game dekat stadium..hehe..gembira sakan nampak mifzal tu..
    Jom baca entri di blog Hafizul : Happy Birthday To YouMy Profile

  11. Oneblogsocial berkata:

    Adui si kakak,pakai peace tangan pula.
    Jom baca entri di blog Oneblogsocial : Get Malaysian Business OnlineMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge