Mifzal @ KFC


sabtu lepas..bersempena gaji dah masuk..ibu sekeluarga bertandang la ke Tesco Kampar..nak beli barang2 mifzal n barang keperluan lain la..gerak agak awal la..dlm kul 9.30 pg la..sampai Tesco dah dekat kul 10.30 pg..perjalanan memakan masa lebih 45 minit ya..ihik..punya la jauh ibu nak gi beli barang ya..nak wat cemana..kat sungkai x der pasaraya pun..uhuk…


sampai2..perut dah berkeroncong..ya la..sbb kami turun tu x makan breakfast lagi..ihik..ibu malas nak masak…suh abah pi beli..abah x mau..tu yg kami kuar awal sket tu..ingat nak gi petang..

memula tu masuk kedai mamak sebelah tesco tuh..cis..tunggu amik order kan main lama..bila depa nak amik order..ibu ckp..sy x nak order..service u teramat la lembap..pastu kami blah..pi terjah KFC..

so..jom tgk gelagak mifzal kat KFC..men air milo..bukan dia minum sgt pun..uhuk..

:: x layan ibu nak amik gmbr ::
:: masih kusyuk sedut ayaq milo ::
:: mifzal start men air milo :::: straw tu mifzal wat cam pensel..tulis2 atas meja..uhuk ::

ps: sori mutu gmbr kurang memuaskan..x pakai flash..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to as : yummy..hehe

    to chekuna : ha ah..air milo ais mmg deme suka sgt..

    to bed : itu la..ice mmg suka..mifzal pun sama..ihik..pipi mifzal maintain dr kecik cam tu la..

  2. Bed berkata:

    budak2 ni peel same je kan…shasha suke tul mamam ice!!…ishhh mifzal ni aku geram tgk pipi yg tembam tu ainey..

  3. ~chekuna~ berkata:

    budak2 ngan air milo..mmg suka…
    tak ckp org lain..luqman pun sama…

  4. ibu_umairah berkata:

    yummmyyy sedapnyaa makan kfc

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to kasih : ihik..ada gaya ker? belagak tu cam org besar dak mifzal nih..

    to zura : mau nya aku x risau..tu pun aku dah dah dekatkan meja kasi rapat nga dia..

  6. fazilzura berkata:

    daku kalau akil diri cmtuh dh kene babap dh .. risau jatuh je

  7. KasiH berkata:

    ada gaya…ada gaya…hehehehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge