Live Streaming Belanjawan 2013


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Belanjawan atau Bajet 2013 akan dibentangkan oleh YAB Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Seri Mohd Najib Bin Tun Abdul Razak pada 28 September 2012 jam 3.00 petang.

Apa yang diharapkan oleh kita sebagai rakyat Malaysia di dalam belanjawan ini? Apa jua intipati belanjawan 2012, ibu mengharapkan ia lebih mesra rakyat.

Kepada yang tidak dapat menonton secara langsung di kaca tv, boleh la menonton di sini pada waktu tersebut.

ps : rasanya tiada bonus lagi bagi staff gomen, sbb dah dapat masa raya hari tu kan.. 🙂

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. ajumohit berkata:

    Settle PTPTN dpt diskaun 20% itu menarik, semalam tak
    Boleh masuk blog ibu, kene hack ye? Kalau jadi mcm tu apa yang ibu buat ye? Risau jugak kalau Aju kene mcm tu
    Jom baca entri di blog ajumohit : Antara Intipati Bajet 2013My Profile

    • hehe..itu lah..tp letih gak nak cari duit byr dlam ms setahun tu semua baki..puluh2 ribu tuh..huhu

      server yang kena hack..blog ok..so semua blog/website yg ada dlm server tu..semua di redirect ke page hacker.

      kalau server kena hack, kita pun x leh wat apa..hanya penyedia hosting je yg boleh selesaikan. cuma persediaan utk kita, selalu lah buat backup, kalau boleh seminggu sekali sekurangnya dan selalu juga tukar password blog n cpanel n database..

  2. bardboo berkata:

    bard dari dulu tak suka tengok belanjawan..huhu..pening kepala…
    Jom baca entri di blog bardboo : Hasil Scan Baby I.AMy Profile

  3. sweetkurma berkata:

    terimakasih bu atas informasi ni, kadang2 bila terlalu busy akak terlepas pandang dengan isu2 semasa
    Jom baca entri di blog sweetkurma : wanita berniaga lebih dikagumiMy Profile

  4. Jebeng Otai™ berkata:

    dgrnya belanjawan kali ini utk kurg defisit negara..tp pada masa yg sama membngun dgn rancak..mmg menarik kali ini..
    Jom baca entri di blog Jebeng Otai™ : Wordless Wednesday : SaunaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge