Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Bagi Tahun 2012


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

entry ni mmg ditujukan khas bagi penjawat awam…since tahun 2012 pun dah x lama nak menjengah..so ibu nak kongsikan jadual pembayaran gaji bulanan kakitangan awam bagi tahun 2012.

jadual gaji 2012

*nota : jika nak print jadual ni, sila right clik dulu , pastu baru save as..pastu print la 🙂

kalau tgk tarikh bayaran gaji bulan 1/2012..awal gak kan..16/1/2012..time tu merasalah sapa yg terima opsyen SBPA, gaji naik kan.. 😀

untuk maklumat lanjut mengenai jadual pembayaran gaji utk tahun 2012 boleh baca Surat Pekeliling Akauntan Negara Malaysia Bil 6/2011

ps : duit oh duit..huhu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge