Ini iPhone 5 Ke?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Menarik…gambar yang dikatakan iPhone 5 sudah mula tersebar dan dikhabarkan tarikh pelancarannya akan diumumkan pada 11 June 2012 ini di persidangan WWDc 2012..benarkah?

iphone 5

Jom kita kita lihat macam mana rupa iPhone 5 ni, brand smartphone yang menjadi kegemaran ramai ini.

iphone 5

Sumber gambar : 9to5mac

ps : Yang mana berminat tu bersiap sedialah kumpul duit buat beli iPhone 5.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. puanbee berkata:

    saya pakai iphone4s ni cukup lah , tu pun dpt free , tk de duit lebih nak beli iphone mahal bebenor
    Jom baca entri di blog puanbee : Peralat Anak YatimMy Profile

  2. azura berkata:

    ku ni iphone 1 pun xmampu nak beli uhhuhuhu
    Jom baca entri di blog azura : BILA SAKIT LAMA MENYERANG … FUH, RASA NAK PENGSANMy Profile

  3. hatiputera berkata:

    iphone 4 saya dah pakai,,iphone 4s belum..mungkin ada kelainan pada iphone 5 nanti.sama-samalah kita nantikan kemunculannya…ibu.
    Jom baca entri di blog hatiputera : BERJAYA BUAT GOOGLE SNIPPETSMy Profile

  4. Hafizul berkata:

    Iphone 4 pun tak merasa lagi..adoiii stress bangat ni…haiya….
    Jom baca entri di blog Hafizul : Kambing Kena StrokMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge