Hish Boleh Percaya Ke Ni? : Uncle Seekers Dedahkan Hubungan Cinta Rahsia Dengan Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


mmg sangat terkejut….n ibu x tau nak komen apa2..

memula ibu baca link ttg kisah ni.. di Fitnah terhadap bekas permaisuri agong : Traffic 250 hits per 10 saat

kt situ joe ada kasi link blog uncle seekers tuh…

hish…x percaya la ibu…bekas permaisuri Aisyah ada cinta rahsia dgn uncle seeker tu…

korang baca la sendiri di beatifulnara.com : Uncle Seekers Dedahkan Hubungan Cinta Rahsia Dengan Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah

link blok uncle seeker

:: source gmbr dr blog uncle seeker ::

ps : meluat plak rs nga Uncle Seeker ni…saja nak kontroversi je kot..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. FreEdOmWriTeRs berkata:

    ee, x baik taw uncle ni..sngja nak publisiti lg la tu..

  2. mamasue berkata:

    tp kan, mamasue ada ternmpk kt blog yg lain, dia letak gmbr free hair mantan permaisuri tu tgh duduk2 dgn uncle seekers tu….

  3. ardinihumaira berkata:

    kalau betul pun cite ni, ape motif dia duk cakap sampai benda sulit? nak jatuhkan maruah keluarga sebelah sana ke apa. dni meluat tahap kaw3. tunggu masa je nak sembur mamat tu. geram betul

  4. kakngah berkata:

    memula baca cam tak caya jek..
    pastu baca lagi… cam mengarut
    baca lg.. eh.. btl ke..
    stop.
    mls nk baca dah!

  5. fazilzura berkata:

    haku p un x suke mamat tu , riak tui .. dh ler seekers tu tipu nye cite.. nak ikut mat saleh ..

    emm leh cayo ke?>?
    kang ado yg saman menyaman tu kang

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge