Gaya Mifzal Arsyad Menulis


Assalamualaikum wbt..


semlm sambil melayan mifzal nengok citer mickey mouse clubhouse..ibu amik la buku n pensil..kononnya nak la mengira2 bajet utk bulan depan (kira dulu..gaji lum dpt lg)

nmpk ke budak kecik ni..terus dia rampas pensil n buku ibu tuh…mifzal pun nak menulis gak..

jom tgk gaya mifzal arsyad menulis a.k.a menconteng buku ibu..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


10 Responses

  1. kakngah berkata:

    nampak cam sedap jek mifzal mkn pensil tu hihihi!!
    hati2.. jgn sampai dinding & sofa kene conteng lps ni..

  2. Tinie a.k.a Ibu Fatin berkata:

    hahahaha
    lawak la dak mifzal ni menulis

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    ita–> hehe..mmg dah besar2 dah..tp manja lebih..

    ryn–> hehe..adam pun sama ek..suka mickey tu la..kalau alih siaran lain..maunnya mengamuk..uhuk..

    alya–> model sofa pun buleh..model baju pun leh gak..hehe

    mama uzma–> tu la..mcm org besar gayanya..

    nome–> amminn..tp ibu dia lg suka jd engineer..hehe hopefully dpt title Ir.

    su–> haha..tu la..digigitnya plak pensil tuh..tu yg aku amik balik pensil n mifzal nangis tuh..

    mamashasha–> hehe…tu yg nangis tu..pensel kena amik balik..

  4. mamashasha berkata:

    aku sgt suke post yg atas tu,….so daring gaya mifzal menulis tapi part yg bawah tu…aduyai…siao digigitnye pensil tu!!mifzal….mifzal….

  5. suhida berkata:

    alamak..ada satu gaya tu posing maut….kekeke..yg lastu nape gigit pensil?kekeke…

  6. nome berkata:

    mifzal suker menulis ek? nak jd cikgu cam ayah dia kot…aminnnnn

  7. mama uzma berkata:

    alallaaa….
    pandainya dia..
    mcm2 gaya ada mifzal buat…

  8. alyyani berkata:

    ewah, penuh gaya. macam model sofa. ke model baju ni. comel tul mifzal. dalam tgk tv tuh, nmpk tgn pun tak lepas dr pensel dgn buku. heheh.. cute lah!

  9. Ryn berkata:

    ada gaya, mutu, keunggulan…hehehehe…

    mata tetap kat mickey ye…bebudak suka betol mickey tuh…sama je ngn adam aku tuh..

  10. [I][T][A] berkata:

    mifzal dah pandai menulis yer skrang ni… bgus2…Mifzal dah makin besar dahkan..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge