Gambar Majlis Pertunangan Ustaz Don Daniyal?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Wah..ibu baru tau ni..Ustaz Don dah bertunang ya? Bertuah orang yang dapat bersuamikan Ustaz Don. Ustaz Don Daniyal sangat popular dengan rancangan keagamaan 30 Minit bersama Ustaz Don di TV Al-Hijrah.

Ibu dapat gambar ni melalui email, tertera tarikh gambar pertunangan itu diambil pada 6 Mac 2011. Tapi gambarnya kecik sangat lah..x jelas gambarnya..tp iras2 tu ada dah…sejauh mana kebenaran gambar ni ibu x dapat pastikan..try google pun ada gmbr version ni je..menurut email tersebut, nama tunangannya ialah Husna Mohd Zain.

gambar_tunang_ustaz_don_daniyal.jpeg

Okay jom kita lihat plak biodata Ustaz Don…hebat orangnya…

Biodata Ustaz Don Daniyal
Nama: Don Daniyal Don Biyajid
Tarikh lahir: 14 November 1984
Tempat lahir: Bukit Mertajam, Pulau Pinang
Tinggi: 171 sentimeter
Berat: 56 kilogram
Pekerjaan: Pensyarah muda & pendakwah bebas bertauliah di Pulau Pinang dan Selangor
Status: Bujang (bertunang)
Pendidikan: Ijazah Sarjana Muda Takhassus Qiraat dari Maahad Qiraat Shoubra, Mesir

Ps : suka tgk dan dengar Ustaz Don berceramah

 835 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
About Ibu Mifzal 1507 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

9 Comments

  1. say ingatkan dah kawen…ustaz don memang handal…saya mmg suka tonton 30 min bersama ustaz don kat tv al-hijrah…terbaik…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*