Gambar Banjir Kilat Di IOI Mall Puchong


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Gerunnya tengok gambar banjir kilat di IOI Mall Puchong dan Lebuhraya Damansara Puchong (LDP) yang berdekatan. Ibu tengok gambar-gambar ini di Facebook Page yang ibu like.

 

Air hujan memenuhi jalan dan kawasan parking shopping complex tersebut. Air hujan juga memasuki kawasan dalam IOI Mall Puchong.

wpid-banjir-2.jpg

Ada beberapa buah kereta telah ditengelami air. Apalah nasib kereta tersebut. Hujan dan banjir kilat di kala warga kota sedang pulang dari tempat kerja telah menyebabkan kesesakan lalu lintas yang agak teruk.

banjir

Di harap kawan-kawan mengguna kan jalan alternatif yang lain bagi mengelakkan kejadian yang tidak diingini.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


5 Responses

  1. WRizuan berkata:

    memang teruk banjir kilat pd masa ni, hujan dalam masa 2 jam – 3 jam shj….
    Jom baca entri di blog WRizuan : Wordless Wednesday : Rezeki BloggingMy Profile

  2. itu lah kan aju…cuaca dah tak menentu…

  3. fazilzura berkata:

    prghhh … teruk jgk yew..

    uhuhuh terus tingat kenangan pahit ku trkandas banjir kt segamat selama 1mingu uhhuuhuhuh.. serik ooooo

  4. ajumohit berkata:

    tak pernah dgr kat situ banjir sebelum ni, hmm petanda akhir zaman agaknya, mesti jem teruk semalam
    Jom baca entri di blog ajumohit : Lagu pilihan saya di Nuffnang 6th Birthday BashMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge