Darjah Satu, Anak Ibu Dah Besar!

3 Januari 2015 Ibu Mifzal 4

Alhamdulillah, sedar tak sedar, anak manja ibu nan seorang ni sudah masuk darjah satu bagi sesi persekolahan tahun 2015. Hari Rabu lepas (31 Disember 2014) merupakan hari pendaftaran sekolah bagi

 595 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Kelengkapan Sekolah Mifzal

2 Januari 2015 Ibu Mifzal 0

Alhamdulillah, rezeki kali ini dapat menyediakan kelengkapan sekolah anak ibu yang akan memasuki sesi persekolahan tahun 1 pada tahun 2015 ini. Tak sabar nak lihat Mifzal bersekolah. Bukan anak sahaja

 200 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Konvokesyen Pra Sekolah

27 November 2014 Ibu Mifzal 0

Wah!! anak ibu dah habis prasekolah. Tahun depan dah nak masuk darjah satu. Cepatnya masa berlalu. Dah semakin membesar anak ibu. Konvokesyen pra sekolah ini diadakan pada 18hb November lepas.

 479 jumlah dibaca,  3 dibaca hari ini

Iron Man Hero

20 Ogos 2014 Ibu Mifzal 4

Layankan sahaja minat si anak kecil ini. Suka pula Mifzal dengan topeng iron man ini. Mungkin sebab mata topeng tu ada cahaya..hehe..Beli murah sahaja ni, harga RM10.00. Beli di gerai

 275 jumlah dibaca

Malang Tidak Berbau

14 Ogos 2014 Ibu Mifzal 7

Seperti yang ibu ceritakan di dalam entry Hari Raya Aidilfitri 1435H/2014, hari raya ibu tahun ini di sambut dengan pelbagai rasa. Ada gembira dan ada duka. Kegembiraan pulang berhari raya

 303 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Anak Ibu

9 Julai 2014 Ibu Mifzal 2

Anak ibu. Anak manja ibu nan seorang. Dah 6 tahun dah. Kejap je masa berlalu. Ibu rasa macam baru je lahirkan hero ibu ini. Tahun ini, Mifzal masuk pra sekolah.

 164 jumlah dibaca

Angry Birds Versi Mifzal

25 September 2013 Ibu Mifzal 8

Mifzal memang gemar sangat dengan permainan Angry Birds. Tiap-tiap bulan pasti perlu diperuntukkan bajet untuk membeli mainan Angry Birds. Aduhai penangan game ini memang menyusutkan poket ibu bapa. Hehe. Yang

 341 jumlah dibaca