Bonus Setengah Bulan Gaji Sempena Hari Raya 2012


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Alhamdulillah, berita pengumuman pemberian bonus setengah (1/2) bulan gaji kepada penjawat awam amat melegakan…terjawab penantian dan tanda tanya mengenai bonus tahun ini. Turut tidak dilupakan juga bayaran khas kepada pesara kerajaan yang akan menerima RM500.00 sempena raya ini.

Bayaran bonus akan dibuat pada 9hb Ogos 2012 nanti. Menyusul selepas itu gaji bulan Ogos yang akan dibayar pada 13 Ogos 2012. Wah!!! Boleb la raya sakan nanti…hehe

Bonus Raya 2012

ps : gumbira rasa hati 😀

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


9 Responses

  1. Hafizul berkata:

    Wahhh..masyukkk…dapat shoping sakan la ibu ngn mifzal nanti yer..mifzal mesti mintak kasut baru tu..haha
    Jom baca entri di blog Hafizul : Wordless Wednesday #14 – Sejuk Hati Ibu & AyahMy Profile

  2. chenamnam berkata:

    owhh patutlah semalam nengok org gomen asyik senyum mmanjanggg jerk ghupernya nak dapat bonus raye…patutlahh

    Alhamdulillah rezki lah tue…
    Jom baca entri di blog chenamnam : Sepilu hatey yang menangis.My Profile

  3. kak ina kl berkata:

    wah happylah dorang dapat bonus..bolehlah belanja sakan kan

  4. Jebeng Otai™ berkata:

    leh ringankan beban nk raya ni..hehe
    Jom baca entri di blog Jebeng Otai™ : Projek Tema : Tema Terpantas WordPressMy Profile

  5. titan berkata:

    dah rezeki diorang. aku tak jeles. tapi korang semua kena belanja aku cendol la..
    Jom baca entri di blog titan : Komisen ke 94 dari TNXMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge