Bertugas @ Karnival Jelajah Sihat


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hari ini dan esok, ibu kena berkerja…alahai x suka nya….hari Sabtu & Ahad ni sepatutnya hari rehat ibu bersama keluarga..tapi dah namanya jadi kuli…terpaksa lah kan..

kali ini, di Karnival Jelajah Sihat  dan Sambutan Minggu Tanpa Tembakau Peringkat Negeri Perak bagi tahun 2012. Karnival ini dianjurkan oleh Jabatan Kesihatan dan FAMA adalah antara jabatan kerajaan ya g dijemput utk menyertai karnival ini..

Karnival ini diadakan selama 2 hari bermuka hari ini, 9 – 10 Jun 2012 bertempat di Padang UPSI, Tg Malim. Antara program2 yg dianjurkan spt gambar di bawah.

image

image

yang berdekatan tu leh datang ramai-ramai memeriahkan karnival ini.

ps : mood x de sbb kena kerja..huhu rindu boboy ibu…

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. sweetkurma berkata:

    ala kesiannya…next time dapat lah tu

  2. titan berkata:

    wahh, mesti seronok kann..
    Jom baca entri di blog titan : Penangan DiGi WWWOW Awards 2012My Profile

  3. puanbee berkata:

    amboi watermark atas gambar tu tk menahan hikss
    Jom baca entri di blog puanbee : Food BloggerMy Profile

  4. Hafizul berkata:

    Emm tak seronok kan kije hari cuti…tambahan pula kita yang sudah bekerluarga..demi kerja,apa boleh buat..kije sendiri jugak best..hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Sukarnya Menambat Hati GoogleMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge