Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bengang Betul Lah!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tengahari tadi mmg rasa sgt BENGANG dengan Pejabat Pelajaran Daerah (PPD)..kenapa? Sbb permohonan abah utk pindah sekolah tak berjaya atas alasan PPD tak proses n hantar permohonan tersebut ke Kementerian..bengang x korang..BODOH punya alasan..cakap ajalah staff yang incharge permohonan pertukaran tu MALAS buat kerja..!!

Yang menyakitkan hati lagi..lepas dah result kuar hari ni baru tahu yg PPD x submit borang2 tu..yang apply dr sekolah abah semua dia tak hantar….kalu dah x nak buat keje..benti je..jgn menyusahkan org lain..ingat cikgu2 ni mintak tukar sbb suka2 je ke? Haish!!!

ps : abah rileks je bila GB dia ckp psl pertukaran tu tp ibu plak yg lebih2 marah sbb dh banyak kali dh mintak tp still x dpt..huhu

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge