Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aplikasi Upin & Ipin Versi Komputer Bakal Dilancarkan


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

wah sangat teruja ibu bila baca entry di blog mejuez pasal game upin & ipin..ada eh? ibu baru tahu ni..excited gak..kalau dah dilancarkan mmg nak cuba lah..sure Mifzal Arsyad pun suka ni..

bila nak dilancarkan masih menjadi teka-teki..kita tunggu je lah..sure anak2 excited nak main kan..bukan anak2 je..ibu kepada anak pun suka…kartun yg sgt cute..hehe

jom kita lihat pratonton permainan Upin & Ipin ni..

sumber : amanz.my & mejuez.com

ps : lama x main game kat pc since pc rosak..huhu
Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge