Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ana Raffali Bertudung, Tahniah!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Tahniah kepada penyanyi Ana Raffli di atas penghijrahannya…alhamdulillah..makin bertambah artis yang nak menutup aurat mereka.

“Ana membuat keputusan ini atas kehendak dan keinginan Ana Sendiri. Ana gembira dan bagi Ana, ini jawapan kepada doa-doa mereka di luar sana. Sebelum ini ada yang bertanya ( bila Ana nak bertudung? ), Ana tak pernah ada jawapan. Ana cuma minta mereka doa-doakan. Ana berasa lebih tenang sekarang atas penghijrahan ini. Ana harapkan yang terbaik. Ana kini mempunyai kehidupan yang lebih “sempurna”…. – ANA RAFFALI

sumber : Facebook

ps : alhamdulillah.. 🙂

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. aree berkata:

    Tapi masih ramai para suami yg tak tegur ist3 tak bertudung…..dayus tu…

  2. ohcikgu berkata:

    bagus nih. bagusss..dah kahwin pun kan?
    Jom baca entri di blog ohcikgu : Keputusan terkini Malaysia vs Jepun – Kelayakan Olimpik 2012My Profile

  3. Juan berkata:

    tahniah buat beliau
    Jom baca entri di blog Juan : Silent Hill 2006 MovieMy Profile

  4. zie fauzi berkata:

    nak minta tolong support entry http://denaihati.com/samsung-galaxy-tab-10-1-gadget-impian-zie-fauzi boleh tak. just like,tweet, atau komen je.. TQ tau..
    Jom baca entri di blog zie fauzi : Rakan Blogger Diperlukan | Galaxy Tab 10.1 Sedang MenantiMy Profile

  5. titan berkata:

    baguslah. harap tak hangat-hangat tahi ayam aje..
    Jom baca entri di blog titan : Komisen kedua dari MetavertizerMy Profile

  6. zie fauzi berkata:

    alhamdulillah..makin ramai kan artis yg mula bertudung sekarang ni…
    Jom baca entri di blog zie fauzi : Pusingan Akhir Contest Gadget Impian | Tercapai atau Sebaliknya?My Profile

  7. kimmie berkata:

    syukur, perubahan yang baik utk beliau 🙂
    Jom baca entri di blog kimmie : Santai: Percutian di Kota Kinabalu – 1My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge